Бійці 127-ї бригади ТрО отримали нагороди від обласної ради

26.09.2023 17:19 Влада
Джерело: Тетяна Єгорова-Луценко Джерело: Тетяна Єгорова-Луценко

Воїни 127-ї бригади ТрО Харківської області готуються до передислокації в інший регіон.

Як повідомляє медіа «Слобідський край» , голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко відвідала військових 127-ї бригади ТрО Харківської області на передовій. Наразі бійці готуються до передислокації в інший регіон.

– Була майже на нулі, в окопах та особисто відчула весь спектр емоцій, який притаманний подібним місцям. Відверто страшно, не можу навіть собі уявити, як хлопці в таких умовах кожного дня боронять нашу країну. Привезла хлопцям подарунки і, звісно, нагороди від обласної ради. Приємно було бачити командира 228-го батальйону Костянтина Жидкова, а ще приємніше бачити хлопців, які навіть після важких поранень повернулися до лав бригади – «Мартіні», «Лунтік» та багатьох інших. Велика вам подяка та низький уклін за вашу мужність і самовіддану працю! – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Нагадаємо, медичні заклади Харківщини озвучили свої потреби міжнародним партнерам. 

Нагадаємо, що інститут імені Бокаріуса встановлюватиме збитки природно-заповідному фонду на Харківщині. Також ми писали, що у Харківській області продовжується підготовка до опалювального сезону та відновлення будинків. 

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.