Харківська посадовиця обрана заступницею голови Палати регіонів

01.10.2024 17:19 Влада
Зображення: Конгрес місцевих та регіональних влад Зображення: Конгрес місцевих та регіональних влад

Кадрові зміни у  керівництві Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України – обрані новий голова та його заступник.

Про це повідомила президент Української асоціацій районних та обласних влад, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

На засіданні Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України розглядалися кадрові питання. Голова Палати Віктор Микита склав свої повноваження після призначення на посаду заступника керівника Офісу Президента України.

Новим керівником Палати регіонів став начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. Тетяна Єгорова-Луценко обрана його заступником. Участь у голосуванні взяли голови обласних рад та начальники військових адміністрацій України.

– Роботу Конгресу важко переоцінити, особливо зараз, під час війни. Він взаємодіє з державними органами, органами місцевого самоврядування, всеукраїнськими асоціаціями та міжнародними організаціями, готує пропозиції для запровадження європейських стандартів у сфері місцевого самоврядування. Це одна велика команда, яка працює на Перемогу, і роботи в нього дуже багато, – відзначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Раніше «Слобідський край» писав, що урядовці та представники органів самоврядування України обговорюють, як у наступному бюджетному році забезпечити спроможність територіальних громад та діяльність районних рад.