Хто став новим керівником обласної клінічної лікарні

06.06.2024 10:19 Влада
Обласна клінічна лікарня / Фото: ХОВА Обласна клінічна лікарня / Фото: ХОВА

Колективу КНП «Обласна клінічна лікарня» представили нового директора, попередній керівник залишається у команді.

Про це медіа «Слобідський край» повідомила голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

Вона представила колективу Комунального некомерційного підприємства Харківської обласної ради «Обласна клінічна лікарня» Руслана Врагова, який призначений директором, і зауважила, що Костянтин Лобойко, який раніше очолював цей заклад охорони здоров’я, залишається у команді.

– Обласна клінічна лікарня – стратегічний заклад, робота якого в умовах війни життєво важлива для Харківської області. Це очевидно. Навантаження величезне, наші медики працюють 24/7, – наголосила під час зустрічі керівниця обласної ради.

Тетяна Єгорова-Луценко провела в обласній клінічній лікарні оперативну нараду з працівниками закладу, на якій обговорювалися питання оптимізації діяльності лікарні та реорганізації, що має відбутися в деяких відділеннях з урахуванням вимог та викликів, які ставить перед медиками воєнний час.

– Маємо кадрові зміни. Виконуючим обовʼязки гендиректора КНП призначено Руслана Врагова. Екскерівник Костянтин Лобойко теж залишається у команді лікувального закладу на посаді медичного директора. Для обласної ради важливо не допустити відпливу кваліфікованих кадрів та зберегти колективи, – зауважила Тетяна Єгорова-Луценко.

Керівниця обласної ради розповіла про плани розвитку обласного комунального підприємства на найближчий час. За словами голови обласної ради, вже у червні має початися ремонт приймального відділення. Також невдовзі запланований старт ремонтних робіт у відділенні реабілітації. Проводяться проєктні роботи з облаштування у лікарні спеціальних приміщень для ангіографа та апарата для магнітно-резонансної терапії, які обласному лікарняному закладу передає Міністерство охорони здоров’я України.

– Також незабаром очікуємо на відкриття стаціонарного шкірно-венерологічного відділення, чотирьох відділень стоматологічної допомоги, – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Вона додала, що в рамках оптимізації діяльності регіональних медичних закладів триває процес приєднання до Комунального некомерційного підприємства «Обласна клінічна лікарня» комунальних некомерційних підприємств «Стоматологічна поліклініка» та «Обласний шкірно-венерологічний диспансер».

Раніше «Слобідський край» писав, як французькі партнери допомагають харківській екстренці.