Олег Синєгубов проінспектував будівництво Харківського онкоцентру

19.01.2022 15:43 Влада
ХОДА проситиме Харківську облраду виділити кошти на розробку проєкту третьої черги будівництва Онкоцентру.

Сьогодні під час робочої поїздки голова ХОДА Олег Синєгубов проінспектував хід робіт в обласному онкоцентрі. Як повідомили "Слобідському краю" у прес-службі ХОДА, очільник облдержадміністрації підписав розпорядження про створення низки робочих груп з різних напрямів, у тому числі – і щодо будівництва. Робочі групи мають вивчити ситуацію та представити концепцію вирішення ситуації.

– Це головний в області заклад третинного рівня, де лікують онкохворих. Усього передбачено 4 черги робіт, у планах – розширити стаціонар до 510 ліжок, – зауважив Олег Синєгубов. – За дорученням Президента проєкт почали реалізовувати ще в 2019 році, але, як бачимо, на очікувані темпи не вийшли. При тому, що фінансування було в наявності. Чому так – будемо з’ясовувати.

Читайте також: На Харківщині почали будувати онкоцентр

Також Олег Синєгубов доручив розробити проєктно-кошторисну документацію для третьої черги будівництва. Кошти на розробку проєкту ХОДА запропонує виділити на найближчій сесії облради.

– Онкоцентр Харківській області вкрай необхідний, на нього вже не один рік чекають жителі області. Програма Президента “Велике будівництво” буде виконана, – наголосив голова ХОДА.