Фуршет у Львові: стильно, смачно та сучасно
PromoУ Львові банкетні зали замовити можна абсолютно без проблем. Існує чимало варіантів, та особливо привабливі пропозиції надходять від ресторанного комплексу Park. Art of Rest. Чому? Бо вони дуже різноманітні. Тут можна знайти залу:
- для святкування днів народжень та ювілеїв;
- для організації весілля;
- для проведення конференцій та нарад;
- для вечірок і корпоративів.
В цьому закладі можна організувати будь-який захід, зважаючи на наявність приміщень різного типу, потрібного декору та обладнання, проте, адміністрація абсолютно не проти співпраці з декораторами. Тут чудова кухня, ввічливий персонал та величезний вибір вин. В Park. Art of Rest. можна замовити столик або ж орендувати залу (велику чи маленьку) для проведення традиційного бенкету або навіть фуршету.
Традиції, родом із Європи
Що ми знаємо про фуршети? В перекладі – «на виделку», це натяк на те, що розміри закусок передбачаються дуже маленькими. А ще, під час подібного заходу гості дійсно використовували саме виделки. Його придумали у Франції, так-так, як і самі ресторани. Це не дивно, адже саме французи завжди любили смачно й гарно перекусити. В 19 столітті виникла гостра потреба переформатувати прийоми та знайти спосіб вмістити максимальну кількість гостей у відносно невеликому приміщенні. Фуршетний стіл виявився ідеальним рішенням, бо ж головною метою заходу було саме спілкування. Мала кількість меблів стала лише перевагою.
Під час заходу, на якому стоять фуршетні столи, гості завжди споживають їжу стоячи, рухаючись між ними (у випадку, коли облаштовується декілька фуд-зон). Формат заходу дозволяє відвідувачеві поспілкуватися з будь-ким із запрошених, а не лише з сусідами, як би це було під час традиційного бенкету.
Львів’яни також полюбили фуршети, а Park. Art of Rest став ідеальною локацією для їхньої організації. В його меню є безліч смачних страв, розроблених спеціально для даного заходу. Вони не можуть не сподобатися та й виглядають дуже оригінально. Кількість гостей в ресторані може бути будь-якою. Обладнані приміщення розраховані на 30-250 чоловік. Фуршет у ресторані – оптимальний вибір для організатора, адже йому не треба перейматися готовністю страв та масою інших аспектів – все буде зроблено вчасно. Кожен присутній може весело проводити час – танцювати, спілкуватися з присутніми, веселитися.
Застілля в формі фуршету можна замовити для проведення весілля, ділової вечері, дня народження чи іншого заходу. Величезне різноманіття страв виглядає дуже спокусливо. Гості будуть задоволені, як і замовники самої вечірки. Щоб звільнити максимальну кількість місця, столи часто зсуваються до купи. Таким чином можна організувати танцпол.
Для більшої зручності на столах, з краю, ставлять чисті тарілки й столові прилади. Це потрібно, щоб кожен учасник заходу міг взяти їх коли побажає, щоб скуштувати будь-яку з наявних страв. Стіл буде сервірований за всіма правилами, щоб готова композиція вийшла бездоганною та викликала естетичну насолоду.