Футболіст з Краснограда взяв участь у переможному матчі України на Євро-2024

21.06.2024 18:29 Красноград
Фото: dynamo.kiev.ua Фото: dynamo.kiev.ua

Збірна України з футболу здобула вольову перемогу над Словаччиною на чемпіонаті Європи – 2024. Участь у цій грі взяв уродженець міста Красноград Харківської області Михайло Мудрик.

Як передає медіа «Слобідський край», сьогодні, 21 червня, збірна України з футболу грала в Дюссельдорфі проти команди Словаччини у рамках другого туру Євро-2024. Словаки відкрили рахунок на 17-й хвилині. На початку другого тайму українці зрівняли рахунок, відзначився Микола Шапаренко. А на 80-й хвилині Роман Яремчук з передачі того ж Шапаренка приніс Україні надважливу перемогу – 2:1.

Наразі Україна з трьома очками посідає друге місце у своєму квартеті. Інший матч цієї групи між Бельгією та Румунією пройде завтра, 22 червня.

У грі проти Словаччини взяв участь футболіст з Краснограда Михайло Мудрик. Він вийшов у стартовому складі та розпочав атаку, коли українці зрівняли рахунок. На 85-й хвилині нашого земляка поміняв Руслан Маліновський. Нагадаємо, у заявці збірної на цьому Євро є ще два футболісти з Харківщини – красноградець Андрій Лунін та харків’янин Валерій Бондар. Обидва гравці увесь цей поєдинок провели на лаві для запасних.

Заключний матч групового етапу Україна проведе проти Бельгії. Поєдинок пройде 26 липня у Штутгарті, початок о 19:00 за київським часом.

Нагадаємо, харків’яни здобули медалі чемпіонату Європи серед спортсменів з порушенням слуху.

Також ми розповідали, що харків'янка Еліна Світоліна кваліфікувалася на Олімпійські ігри-2024.