Тіла загиблих пасажирів Boeing 777 шукають 170 чоловік. Упізнання відбудеться у Харкові

фото УНН фото УНН
У Києві та Харкові буде забезпечено безкоштовне проживання родичів загиблих, також їм видаватимуть візи прямо в Борисполі

На місці падіння літака Boeing 777 компанії Malaysia Airlines, збитого учора в Донецькій області, виявлено тіла 181 загиблого пасажира. Про це заявив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Андрій Сибіга.

За словами Сибіги, ідентифікація тіл пасажирів буде проведена в Харкові. Крім того, у Києві та Харкові буде забезпечено безкоштовне проживання родичів загиблих. Ті, кому необхідні візи для в'їзду в Україну, зможуть отримати їх прямо в аеропорту Бориспіль. Також в Харкові працюватиме центр допомоги сім'ям загиблих.

Читайте також: Boeing-777 збито над Донбасом. Загинуло 298 пасажирів (ФОТО, ВІДЕО)
                      Розслідування падіння Boeing 777. ФОТО, ВІДЕО (оновлюється)

Тіла загиблих пасажирів "Boeing-777" шукає близько 170 правоохоронців, рятувальників, мисливців і просто небайдужих громадян. Про це повідомив очільник Донеччини Сергій Тарута.

Він зазначив, що нині Уряд насамперед повинен забезпечити реалізацію заходів, пов'язаних з наслідками аварії.

"Для цього необхідно провести всі дії, знайти всі тіла. Вже практично 70 % тіл виявлено, враховуючи, що розкидання тіл дуже велике і складно їх знаходити. Залучено близько 170 чоловік - це і правоохоронці, це працівники МНС, мисливці і всі, хто готовий допомогти", - розповів С. Тарута.

Автор: Администратор сайта