Фіналіст "Голосу країни" з Харкова готується підкорити "Х-Фактор"

15.08.2013 11:53 Культура
http://ya-zvezda.com/ http://ya-zvezda.com/
Як нині живуть випускники третього сезону співочого шоу "Голос країни". Подробиці дізнавалися кореспонденти "СК".

Харків’янину Юрію Камбаряну вдалося дійти до фіналу «Голосу країни». Та на досягнутому він зупинятися не збирається, і вже готується до іншого талант-шоу – «Х-фактор».

Сьогодні зірка намагається не відпускати хвилю удачі й робить усе можливе, аби його не забули. Юрій працює над власним альбомом, записує пісні. Найближчим часом харків’янин планує переїхати до Києва на постійне місце проживання. Однак офіційного продюсера в зірки поки що немає.

Читайте також: Учасниця "Голосу країни" з Харкова переписується з Вакарчуком та дякує Тіні Кароль

– Я зателефонував своєму тренеру Олександру Пономарьову, і він порадив записувати власні пісні. Підтримку та допомогу пообіцяв, – каже екс-учасник «Голосу».

Юрій має консерваторську освіту, свого часу навчався у Берлінській музичній академії Ейслера. Працював діджеєм. Тепер у співака інший статус.

– Постійні інтерв’ю, автографи, фотографії... Тебе впізнають, коли просто йдеш за покупками в магазин, пишуть у соціальних мережах, запрошують на свята. Усе це завдяки набутій славі, – розповідає про життя після шоу Юрій Камбарян.

Співак шкодує лише про єдине: у шоу йому не вдалося повністю розкритися.
– Я, чесно кажучи, розраховував на перемогу. На одному із етапів я хотів заспівати пісню Елвіса Преслі. Тренер підтримав моє бажання, сказав: «Ти всіх порвеш», – переконаний Юрій Камбарян. – Однак на репетиції продюсер вирішив інакше. Тож, комусь такі шоу дають путівку в життя, комусь розпач. Кожний узяв для себе щось своє.

Тетяна Василець, матеріал з газети "Слобідський край" №95 від 10.08.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта