Хто побив харківського суддю (ВІДЕО зі Старгорода, ФОТО судді)

фото Дениса Невядомського з соцмереж фото Дениса Невядомського з соцмереж
На Youtube з'явилося відео з камер спостреження пабу "Старгород", на якому зафіксовано моменти бійки між компаніями чоловіків, серед яких відпочивав і харківський суддя Денис Невядомський.

На відео чітко видно, як росіянин перший вдарив Невядомского. Після чого суддю заламали охоронця «Старгорода», а співробітники ДСО застосували спецзасоби.

Як повідомив заступник прокурора Харківської області Володимир Суходубов кореспонденту Городского Дозора, відеозапис буде використовуватися в ході слідчих дій.

Прокуратура інкримінує співробітникам ДСО, які застосували спецзасоби - ч.2 ст. 365 КК України. Троє співробітників ДСО знаходяться під арештом.

Крім того, відкрито кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень. Ведеться слідство.

Як розповів В.Суходубов конфлікт виник між суддею та громадянином Росії, після того як суддя зробив зауваження. Прокурор повідомив, що суддя відпочивав у ресторані з друзями (які не мають жодного відношення до правоохоронних органів). За сусіднім столом від почавила компанія, які суддя зробив зауваження. Після чого його запросили на розмову у двір ресторану.

Надворі зав’язалася бійка. Першим вдарив громадянин Росії. Побачивши бійку, підбігли охоронці ресторану, які викликали представників держохорони.

Співробітники ДСО, які прибули на місце події, повалили суддю на підлогу. Один зі співробітників сів йому на голову, а двоє інших тримали за ноги.
У прокуратурі повідомили, що на відео, де зафіксований інцидент видно, що суддя не міг застосувати зброю.

За словами В.Суходубова, поки результати експертизи ще не готові, але попередні результати свідчать, що в крові судді алкоголю було так ніби він випив один келих пива.

Нагадаємо, суддя Київського райсуду Харкова вдало відпочив у пабі "Старгород" у ніч з середи на четвер 14 червня.

Під час перебування у пабі у судді виник конфлікт і бійка із 23-річним росіянином. Працівники пабу викликали співробітників ДСО, аби ті втихомирили чоловіків. 

В результаті, сьогодні вранці за поданням прокуратури суд виніс постанову про арешт працівників ДСО.

Суддя Денис Нев'ядомський зараз лежить в одній з лікарень Харкова. У нього порвана мочка вуха і обпалені очі.

Автор: Администратор сайта