Терористи у Барвінковому: реальність або провокація?

http://www.unian.net/ http://www.unian.net/
У бік Барвінкового, що у Харківській області, по коліях непрацюючої залізниці йде близько 100 бойовиків з боку Слов'янська.

 Про це 27 травня написав у Facebook громадський активіст Роман Доник.

«Ще сотня бойовиків вже в Гусарівці. Проїхали як місцеві жителі і збираються до 28 захопити Барвінкове», - написав активіст. 

Читайте також: МІТИНГ У ЦЕНТРІ ХАРКОВА: У ПРОТЕСТУВАЛЬНИКІВ ЗНАЙШЛИ ЗБРОЮ (ФОТО)
                      В ЯКИХ УМОВАХ СЛУЖАТЬ МОБІЛІЗОВАНІ З ХАРКІВЩИНИ. РОЗПОВІДАЮТЬ ДРУЖИНИ ВІЙСЬКОВИХ (ФОТО)
                       КРИВАВА НЕДІЛЯ У ХАРКОВІ. ХРОНІКА ПОДІЙ (ФОТО, ВІДЕО)

«Місцевим поставили ультиматум, щоб визначилися, на чиєму вони боці. Що там місцеві вирішили, не відомо, але, судячи з планів на захоплення, місцеві дали німу згоду. Проїхали без зброї, зброя повинна бути десь на місці. Якщо зараз оперативно не спрацюють, будемо мати ще одну гарячу точку», - пише Доник.

Реакція Міністерства оборони на це повідомлення була досить швидкою. Як повідомили у відомстві, подібна інформація з'явилася ввечері 27 травня. Але прикордонна служба не підтвердила цей факт. Як повідомили в міністерстві, на даний момент небезпеки для Харківщини немає.

За даними "СК", станом на ранок 28 травня все спокійно. Вночі також все було спокійно. Місцеві кажуть, що чутки про наміри терористів захопити Барвінкове мають на меті дестабілізувати ситуацію.

Автор: Администратор сайта