Харківська міліція виявила 60 осіб, причетних до терористичної діяльності

30.07.2014 10:13 Влада
http://atn.ua/ http://atn.ua/
Під виглядом мирного населення, терористи проникають до сусідніх областей України, спроби вчинення терактів зареєстровані і на Харківщині

Про це начальник ГУ МВСУ у Харківській області Анатолій Дмитрієв повідомив під час свого виступу на колегії обласної державної адміністрації.

- На початку липня невідомі обстріляли з гранатомета вантажний потяг у Зміївському районі, через два тижні підірвали залізничний міст у Зеленому Колодязі Чугуївського району та бетонний міст у селі Грушоваха, що на Барвінківщині. В ніч на 28 липня з реактивного вогнемету обстріляно центральний офіс одного з банків у Харкові. На щастя, капсула заряду не розірвалася, що дозволило уникнути трагічних наслідків, - доповів Анатолій Дмитрієв.

Читайте також: ГОЛОВНИЙ ОФІС ПРИВАТБАНКУ В ХАРКОВІ ХОТІЛИ ПІДІРВАТИ
                       ХАРКІВСЬКІ МІЛІЦІОНЕРИ ЗАСТРЕЛИЛА ЗЛОВМИСНИКА ПІД ЧАС ПЕРЕСЛІДУВАННЯ
                       КІЛЕРА, ЯКИЙ ЗАСТРЕЛИВ БІЗНЕСМЕНА У ЦЕНТРІ ХАРКОВА, ЗАТРИМАЛА МІЛІЦІЯ

Значна частина особового складу Харківської міліції несе службу на 40 блокпостах у прикордонних містах Ізюм та Барвінкове.

- На сьогодні силами цих постів перевірено більше 8 тисяч осіб, 350 транспортних засобів, виявлено 60 осіб, які можуть бути причетними до терористичної діяльності. Також ведеться робота по виявленню таких громадян, які прибули іншими шляхами – в обхід блокпостів, - повідомив Анатолій Дмитрієв.

З метою збереження стабільності на Харківщині, прийнято рішення про додаткове взяття під охорону мостів у напрямку Донецької та Луганської областей. До здійснення цих заходів залучені підрозділи спецпризначення «Харків-1», «Слобожанщина» та 6 відновлених власними силами правоохоронців броньованих розвідувально-дозорних машин.

Автор: Администратор сайта