На "Голос країни" пішов заради друзів. Як харків'янин підкорив телешоу (ФОТО)

31.07.2014 08:02 Культура
Ще і двох місяців не минуло з моменту завершення на каналі 1+1 одного з найпопулярніших вокальних шоу України «Голос країни. Перезавантаження», а доля його учасників уже кардинально змінилася.

«СК» дізнався про всі останні подробиці з життя чвертьфіналіста проекту, харків’янина Владислава Воловікова.

27-річний Владислав Воловіков запам’ятався глядачам уже на першому етапі шоу – «Сліпих прослуховуваннях». Тоді хлопець заспівав пісню французького ді-джея і продюсера Девіда Гетта Titanium і водночас став одним з тих учасників, якому пощастило увійти до команди Ані Лорак. Владислав успішно пройшов наступні два етапи конкурсу – «батли» і «Нокаути», а покинув шоу за крок до півфіналу в першому прямому ефірі. Тоді глядачі віддали свою симпатію Мегі-Натіа Гогітідзе, а зірковий тренер підтримала Марлена Карімова, який у результаті посів у проекті друге місце.

Читайте також: УЧАСНИЦЯ "ГОЛОСУ КРАЇНИ" З ХАРКОВА РОЗПОВІЛА ПРО РЕПЕРТУАР ТА ЧОМУ ПІШЛА ДО КОМАНДИ ЛАЗАРЄВА
                      ЯК ХАРКІВ'ЯНИ ПІДКОРЮВАЛИ "ГОЛОС КРАЇНИ" (ФОТО)
                     ПЕРЕМОЖЕЦЬ "ГОЛОСУ КРАЇНИ" З ХАРКІВЩИНИ ОТРИМАВ СТРУС МОЗКУ
                     ФІНАЛІСТ "ГОЛОСУ КРАЇНИ" З ХАРКОВА ГОТУЄТЬСЯ ПІДКОРИТИ "Х-ФАКТОР"

Владислав зізнається: коли він уперше вийшов на сцену «Голосу», то найменше думав про те, у чиїй команді хотів би виступати. Хлопець дуже боявся провалу й над усе хотів, щоб до нього повернувся бодай хтось із суддів. Саме «Сліпі прослуховування» Владислав Воловіков вважає найважчим етапом у шоу, адже співати перед зірковими наставниками доводиться вперше, а шанс вилетіти з проекту дуже великий.


– Я дуже хвилювався перед «Сліпими прослуховуваннями» і не хотів, щоб у разі невдачі хтось бачив мій провал. Це стало однією з причин того, що я не запросив підтримати мене моїх близьких, – розповідає Владислав Воловіков. – Зараз тривають кастинги другого сезону «Голос. Діти», де братимуть участь хлопці й дівчата від 6 до 14 років. Я навіть не знаю, як вони будуть переборювати свій страх уперше вийти на таку сцену.

Владислав зізнається, що на проект потрапив імпульсивно. Частково вплинули друзі, які постійно допитувалися, чому він досі так і не став учасником якогось вокального шоу всеукраїнського масштабу. Мовляв, талант же є.

– Можливо, це і стало головною причиною моєї участі у «Голосі» – хотів позбавити друзів від тягаря роздумів над тим, чому я досі не брав участі в такому шоу, – сміється хлопець.

А взагалі з музикою було пов’язано все життя Владислава Воловікова. У дитинстві хлопець відвідував музичну школу. Спочатку захоплювався класичною гітарою, потім почав співати в гурті. Молодий колектив виступав у харківських нічних клубах. Співали або задарма, або за символічний «гонорар».
– Платою за виступи це назвати важко. Ну могли, наприклад, розрахуватися з нами ящиком пива, – згадує співак.

У репертуарі групи було багато рок-хітів. Особливо добре вдавалося переспівувати пісні легендарних Queen. Через це багато років Владислав Воловіков і ховався за «маскою» Фредді Мерк’юрі.

– В один момент я зрозумів, що за цим образом почав втрачати себе. Потрібно було зробити щось нове, – розповідає харків’янин. – Хоча раніше я також пробував себе у різних стилях, починаючи від хеві-метала й закінчуючи блюзом і поп-музикою.
Зараз хлопець не дотримується якогось одного стилю. Найближчою сьогодні для нього є електронна музика, хоча, як сам зізнається, вдома полюбляє послухати композиції різних стилів.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" №89 від 26.07.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта